White Noise Machines van Numsy - Betere Slaap Voor Je Baby

Gepubliceerd op 15 augustus 2024 om 14:31

De Numsy White Noise Machines voor baby's

White noise machines zijn een onmisbaar hulpmiddel geworden voor ouders die worstelen met de baby’s die moeite hebben met slapen. White noise, of witte ruis, helpt baby's en zelfs volwassenen om rustiger en dieper te slapen door achtergrondgeluiden te maskeren en een kalmerende omgeving te creëren. Numsy is een van de toonaangevende merken op dit gebied en biedt een aantal populaire white noise machines die speciaal zijn ontworpen voor baby’s, maar waar volwassenen ook gebruik van kunnen maken. In deze review vergelijk ik verschillende modellen van Numsy om je te helpen bij het kiezen van de beste optie voor jou en je kleintje.

Mocht je niet het hele artikel willen lezen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Hieronder hebben we de modellen van Numsy die we hebben uitgelicht in dit artikel al voor je op een rij gezet. Je ziet al snel dat de Numsy Original 3 het goedkoopst is. Het beste model is volgens ons de Numsy Touch en de Numsy Mini heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Als je op de link klikt, wordt je direct doorgeleid naar bol. De prijzen kunnen afwijken i.v.m. acties of kortingen.

 

Numsy Original 3 (€24,95) - GOEDKOOPST

Numsy Mini (€29,95) - BESTE PRIJS-KWALITEIT

Numsy Move (€39,-)

Numsy Touch (€39,95) - BESTE

Numsy Calm (€45,-)

Numsy Original 3 White Noise Machine Baby (€24,95)

De Numsy Original 3 is het ideale instapmodel voor ouders die willen experimenteren met white noise. Deze machine is compact, gebruiksvriendelijk en biedt een scala aan geluiden die je baby helpen om sneller in slaap te vallen en langer door te slapen.

Voordelen: De Numsy Original 3 biedt een breed scala aan voordelen voor zowel baby's als ouders. Het apparaat beschikt over 21 verschillende geluiden, waaronder white noise en hartslaggeluiden, wat zorgt voor een rustgevende omgeving waarin je baby beter kan slapen. Dankzij het draadloze ontwerp is de Original 3 ideaal voor gebruik onderweg, zoals tijdens een autorit of in de wandelwagen. Het apparaat bevat ook een rood-oranje ademend licht, dat kalmerender werkt dan het blauwe licht uit eerdere modellen. Daarnaast is de Numsy Original 3 eenvoudig op te hangen met het bijgeleverde koord, en kan het continu afspelen voor maar liefst 14 uur, waardoor het ook geschikt is voor oudere kinderen en volwassenen met slaapproblemen.

Nadelen: Hoewel de Numsy Original 3 veel te bieden heeft, is het aantal geluidsopties beperkter dan bij andere modellen in de Numsy-lijn. Het ademende licht is ook minder aanpasbaar in vergelijking met geavanceerdere modellen, waardoor je minder flexibiliteit hebt in het creëren van de ideale slaapomgeving voor je baby.

Specificaties:

  • Geluidopties: 21 natuurlijke geluiden
  • Timer: 15/30/60 minuten of continu tot 14 uur
  • Licht: Ademend rood-oranje
  • Batterijduur: Meerdere uren draadloos gebruik
  • Prijs: €24,95

De Numsy Original 3 biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor ouders die op zoek zijn naar een eenvoudig en effectief white noise apparaat. De beperkte functies maken het minder geschikt voor wie op zoek is naar meer geavanceerde opties.

Numsy Mini White Noise Machine Baby (€29,95)

De Numsy Mini is een stap verder dan de Original 3, met extra geluidsopties en een krachtigere batterij. Dit model is ideaal voor ouders die meer flexibiliteit willen in geluidsinstellingen en een langere batterijduur nodig hebben.

Voordelen: De Numsy Mini biedt een indrukwekkende set voordelen, vooral met zijn 27 verschillende geluiden, waaronder baarmoeder- en hartslaggeluiden, die speciaal zijn ontworpen om baby's sneller en beter te laten slapen. De compacte en draadloze aard van de Mini maakt het een perfect apparaat voor onderweg. De krachtige batterij biedt een lange levensduur van 20-30 uur, wat handig is voor langere uitstapjes. Het apparaat beschikt over 9 kleuren licht met 4 dimstanden, inclusief een rood ademend licht dat helpt de baarmoederomgeving na te bootsen. Daarnaast wordt de Mini geleverd met een handige slaapgids die ouders helpt bij het zelfstandig leren slapen van hun baby.

Nadelen: Ondanks de vele voordelen kan de Numsy Mini voor sommige gebruikers misschien wat prijzig aanvoelen in vergelijking met de Original 3, vooral gezien de kleine toename in functies. Bovendien kunnen de uitgebreide geluidsopties en lichtinstellingen overweldigend zijn voor ouders die op zoek zijn naar eenvoud.

Specificaties:

  • Geluidopties: 27 natuurlijke geluiden
  • Timer: 30/60/90 minuten of continu tot 16 uur
  • Licht: 9 kleuren met ademende functie
  • Batterijduur: Tot 20-30 uur
  • Prijs: €29,95

De Numsy Mini is een uitstekende keuze voor ouders die meer variatie willen in geluids- en lichtopties en een langere batterijduur nodig hebben. Het is een goede middenweg tussen eenvoud en functionaliteit.

Numsy Move White Noise Machine Baby (€39,-)

De Numsy Move is een van de meest complete instapmodellen, ideaal voor ouders die op zoek zijn naar maximale geluidsopties en gebruiksgemak. Dit model combineert een uitgebreide set geluiden met draadloze functionaliteit.

Voordelen: De Numsy Move onderscheidt zich door zijn uitgebreide functionaliteit, met maar liefst 40 geluiden, waaronder white noise, baarmoeder- en hartslaggeluiden, die allemaal bijdragen aan een rustgevende slaapomgeving. Dit model is ook draadloos en daardoor handig voor onderweg. Het apparaat heeft een ademend rood-oranje licht en zes andere kleuren die als nachtlampje kunnen dienen, wat zorgt voor extra veelzijdigheid. De Move heeft een gebruiksvriendelijke timerfunctie waarmee je kunt kiezen voor afspeeltijden van 30, 60, 90, of 120 minuten, of tot 14 uur continu afspelen.

Nadelen: Hoewel de Numsy Move veel voordelen biedt, kan het aantal geluidsopties overweldigend zijn voor ouders die liever eenvoudige instellingen hebben. Bovendien is het apparaat iets duurder dan andere modellen, wat een overweging kan zijn voor budgetbewuste kopers.

Specificaties:

  • Geluidopties: 40 natuurlijke geluiden
  • Timer: 30/60/90/120 minuten of continu tot 14 uur
  • Licht: 7 kleuren, inclusief ademende functie
  • Batterijduur: Tot 14 uur
  • Prijs: €39,-

De Numsy Move is perfect voor ouders die het maximale uit hun white noise machine willen halen, met een breed scala aan geluiden en lichtopties. Het biedt een goede balans tussen prijs en functionaliteit.

Op zoek naar een andere white noise machine?

Kun je tussen al deze white noise apparaten niet kiezen of zit er niet bij wat je zoekt? Dan kun je ook eens naar ons overzicht met de meest populaire white noise machines kijken. Klik op de button hieronder en je wordt vanzelf doorgestuurd naar het artikel

Numsy Touch White Noise Machine Baby (€39,95)

De Numsy Touch is het luxe model in het assortiment, met een verfijnd ontwerp en een breed scala aan functies. Dit model is ideaal voor ouders die een premium product willen dat zowel stijlvol als functioneel is.

Voordelen: De Numsy Touch is een luxueus en verfijnd model dat 31 verschillende natuurlijke geluiden biedt, inclusief white noise, yoga- en alpha-muziek. Het apparaat heeft een stijlvol design met touch-knoppen, wat zorgt voor een moderne uitstraling en gebruiksgemak. De Touch beschikt over draadloze functionaliteit met een batterijduur tot 20 uur, ideaal voor onderweg. Het ademende licht is beschikbaar in zeven verschillende kleuren, en het apparaat biedt zes timers, variërend van 30 minuten tot 14 uur continu afspelen. De krachtige speakers zorgen voor een zuiver geluid, en de 20 volumestanden en 3 dimstanden maken het mogelijk om de perfecte slaapomgeving te creëren.

Nadelen: Hoewel de Numsy Touch veel te bieden heeft, kan de hoge prijs een nadeel zijn voor ouders die een eenvoudigere en goedkopere optie zoeken. Ook kan het uitgebreide aantal functies en instellingen overweldigend zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig apparaat zonder te veel poespas.

Specificaties:

  • Geluidopties: 31 natuurlijke geluiden
  • Timer: 30/60/90/120/180 minuten of continu tot 14 uur
  • Licht: 7 kleuren met ademende functie en dimstanden
  • Batterijduur: Tot 20 uur
  • Prijs: €39,95

De Numsy Touch is de beste keuze voor ouders die een luxueus en veelzijdig apparaat willen. Het biedt een breed scala aan geluiden en lichtopties, perfect voor wie niets aan het toeval wil overlaten.

Numsy Calm White Noise Machine Baby (€45,-)

De Numsy Calm is het meest geavanceerde model in het assortiment en is ontworpen om zelfs de meest onrustige slapers te kalmeren. Dit model biedt de meeste geluidsopties en een robuust ontwerp dat perfect is voor intensief gebruik.

Voordelen: De Numsy Calm biedt 29 natuurlijke geluiden, waaronder white noise en baarmoedergeluiden, die speciaal zijn ontworpen om baby's rustiger en sneller te laten slapen. Het apparaat is draadloos en voorzien van een krachtige batterij, waardoor het ideaal is voor gebruik onderweg. De Calm beschikt over ademend licht in zeven verschillende kleuren, wat zorgt voor een ontspannen slaapomgeving. Het compacte design en het meegeleverde ophangkoord maken het eenvoudig om de Calm overal mee naartoe te nemen.

Nadelen: Ondanks zijn vele voordelen, is de Numsy Calm een van de duurdere opties binnen de Numsy-lijn, wat een afweging kan zijn voor ouders met een beperkt budget. Bovendien biedt het apparaat minder geluidsopties dan de Numsy Move, waardoor je mogelijk minder flexibiliteit hebt in het kiezen van het perfecte geluid voor jouw baby.

Specificaties:

  • Geluidopties: 29 natuurlijke geluiden
  • Timer: 30/60/90 minuten of continu
  • Licht: 7 kleuren ademend licht
  • Batterijduur: Tot 14 uur
  • Prijs: €45,-

De Numsy Calm is de ultieme keuze voor ouders die het beste van het beste willen voor hun kind. Met zijn geavanceerde functies en robuust ontwerp biedt het maximale rust en comfort, zij het tegen een hogere prijs.

Welk model is het beste?

Zoals je hebt kunnen zien, hebben de white noise machines van Numsy tal van opties en zijn ze vrij bestaalbaar. Als we de modellen vergelijken, kunnen we er gemakkelijk de goedkoopste uithalen. De beste en degene met de beste prijs-kwaliteit hebben we er naar onze mening ook uitgehaald:

  • Beste Model: De Numsy Touch (€39,95) komt als beste uit de test dankzij zijn luxe design, uitgebreide functies en veelzijdigheid. Het biedt een premium ervaring die zowel baby’s als volwassenen ten goede komt.
  • Goedkoopste Model: De Numsy Original 3 (€24,95) is de voordeligste optie en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor wie op zoek is naar een eenvoudig maar effectief white noise apparaat.
  • Beste Prijs-Kwaliteit: De Numsy Mini (€29,95) biedt de beste balans tussen prijs en functies, met een uitgebreide selectie aan geluiden en lichtopties voor een redelijke prijs.

Kun je tussen al deze white noise apparaten niet kiezen of zit er niet bij wat je zoekt? Dan kun je ook eens naar ons overzicht met de meest populaire white noise machines kijken. Klik op de button hieronder en je wordt vanzelf doorgestuurd naar het artikel